Kokias plaukų priežiūros priemones naudoti?

Ne vienam iš mūsų kyla klausimas, ką reikia daryti, kad plaukai atrodytų gražūs, būtų sveiki ir purūs, jų spalva neišbluktų ir galėtume juos formuoti taip, kaip panorėję. Atsakymas yra labai paprastas ir daugelis mūsų jį žino, tačiau sau to nepasako – mes turime naudoti tinkamas plaukų priežiūros priemones ir naudoti jas tinkamai.

Plaukų priežiūros priemonėsPirmas patarimas, norint tinkamai prižiūrėti savo plaukus žmonėms yra toks – naudokite kuo kokybiškesnes plaukų priežiūros priemones. Geriausia būtų, jeigu jūs naudotumėte profesionalams skirtą plaukų kosmetiką – ji yra įperkama, jos galima gauti, tačiau svarbiausia – ji yra labai efektyvi ir suteikia maksimalų poveikį jūsų plaukams, todėl naudodami ją gausite maksimalų efektą. Blogiausiu atveju, rinkitės kokybiškus produktus iš specializuotų parduotuvių – net jei pirksite tiesiog kosmetiką plaukams, ji vis tiek bus tam tikros kokybės. Ir tik esant blogiausiam atvejui galite patikėti savo plaukus priemonėms, kurias galite gauti prekybos centruose – ne todėl, kad jos kenktų, bet todėl, kad naudodami jas, jūs iš esmės savo pinigus nuskalaujate į kanalizaciją.

Antras patarimas yra toks – naudokite tik jūsų plaukams tinkamas plaukų priežiūros priemones. Tai reiškia, kad universalių priemonių nėra – net jei taip parašyta, taip tiesiog nebūna – jūs gaunate vandenį, kuris yra kvapnus ir turi įvairių tirštikių – didesnės įtakos jūsų plaukams, jų sveikatai šios priemonės neturės. Jūs privalote išsiaiškinti savo plaukų tipą ir žinoti, kokie jie ir ko jiems reikia ir pagal tai rinktis jums tinkamas priemones – šampūną, kondicionierių ir/ar kaukes. Jeigu jūsų plaukai yra sausi – naudokite priemones, skirtas sausiems plaukams. Jeigu jūsų plaukai ploni – naudokite ploniems plaukams skirtą šampūną ar kondicionierių, o jeigu plaukai riebūs – naudokite plaukų riebalavimąsi mažinančias priemones ir t.t. Tik pasirinkę tinkamą ir jūsų plaukus atitinkančią priemonę jūs suteiksite plaukams to, ko jiems reikia. Jie taps sveikesni ir gražesni.

Naudodami formavimo ir fiksavimo priemones naudokite jas saikingai. Jeigu naudojate geras priemones – jų reikia labai nedidelio kiekio tam, kad gautumėte maksimalų rezultatą. Pirkdami prastus produktus, jūs turite jų naudoti daugiau, o daugiau pirmiausia reiškia, kad jūsų plaukai bus apkraunami papildomu ir nereikalingu kiekiu kosmetikos, o antra – visą dieną juos veiks šioje priemonėje sukoncentruotos cheminės medžiagos, kurios jiems į naudą tikrai neišeis. Taigi, vėl prieiname prie to – kad jūs, norėdami tinkamai prižiūrėti savo plaukus, turite naudoti kokybiškas plaukų priežiūros priemones. Antra – naudokite formavimo kosmetiką tam, kam ji yra skirta – jeigu jūs norite formuoti šukuoseną, darykite tai su putomis, vašku ar moliu, o laką palikite tik jų fiksavimui.

Apibendrinant viršuje pateiktą informaciją, reikia pasakyti kelias taisykles, kurias jūs turėtumėte atminti – pirma, labai svarbu pasirinkti kokybišką plaukų kosmetiką. Antra – labai svarbu naudoti konkrečiai jūsų plaukų tipui ar jų problemoms skirtas priemones. Trečia – labai svarbu yra visa tai naudoti tinkamai – pasirenkant tinkamą seką tiek plaunant ir maitinant plaukus, tiek ir juos formuojant. Tik nuo šių jūsų žvilgsniu priklausys tai, kaip atrodys jūsų plaukai ir jūsų šukuosena ir kaip atrodysite jūs.

Vienas atsiliepimas apie “Kokias plaukų priežiūros priemones naudoti?

Palikite atsiliepimą