Ką veža vestuvinė mašina

Prasideda vasara ir vestuvių sezonas, prasideda classic wedding car hire rinkos suaktyvėjimas. Jeigu reikia tuoktis skubiai, žiūrėk, classic car wedding hire gal net bus neįmanomas dalykas, jeigu jau viskas užsakyta iš anksto. Todėl visada pravartu pasistengti tokius dalykus suplanuoti anksčiau ir turėti pasisamdžius mašinas iš anksto. Įdomu, ką veža vestuvinės mašinos per šią didžią šventę?

Nuotaka ir jaunieji

Vestuvių prabangaPirmas ir pats svarbiausias vestuvinės mašinos „krovinys“, žinoma, yra būtent patys jaunieji. Juos būtina vežti tada, kai metas tuoktis, arba kai jau grįžtama susituokus ir reikia pasiekti šventės vietą ar tiesiog kažkurią vietą, kurioje dar turi nusifotografuoti jaunieji. Paprastai jaunųjų mašina būna atskira. Nors vietos ant galinės sėdynės dar būna, tačiau dažniausiai jaunieji važiuoja vieni. Arba vairuoja jaunasis, arba važiuoja vairuotojas, kuris veža jaunuosius, o jaunieji sėda ant galinės sėdynės. Jeigu kažkuris iš jaunųjų turi mažą vaiką, arba tai yra jų bendras vaikas, jis paprastai irgi važiuoja kartu.

Svarbūs svečiai

Žinoma, jeigu samdomos vestuvinės mašinos, tai vienos neužtenka. Mat yra ir daugiau svarbių ponų, kuriuos reikia vežti šia gražia vilkstine. Taigi visi svarbiausi svečiai taip pat važiuoja samdytomis mašinomis. Tik tada jau jie grūdasi po penkis į automobilį, kad būtų galima kuo mažiau tų mašinų pasamdyti. Su tokia vilkstine ir būna pravažiuojamas visas miestas, garsiai pypiant signalui, mojuojant pro langus ir priverčiant visą miestą sužinoti, kad kažkas ir vėl išsinuomavo vestuvines mašinas ir kad kažkas ir vėl važiuoja per miestą susituokę.

Aprangos

Be viso to, važiuoja mašinose ir labai brangūs rūbai. Pirmiausia – jaunųjų. Sakoma, kad vestuvės yra jaunosios šventė vien dėl to, kad ji apsirengia vestuvinius rūbus. Tai gali būti tiek paprasta kukli šviesi suknelė, tiek didelė balta nuotakos suknia. Realybė rodo, jog tada, kai žmonės susituokia labai kukliai ir nepastebimai, jie vėliau tiesiog sunkiai patiki tuo faktu, kad jau yra susituokę. Tuo tarpu, tada, kai tuokiamasi su didelėmis iškilmėmis, visi prisimena, kad buvo tokia šventė.

Gėlės ir daiktai, dovanos

Žinoma, važiuoja kartu ir itin didelis kiekis gėlių. Gėles būna suklijavę ant mašinos vestuvių nuomos punkte specialūs žmonės. Gėles laiko ir jaunoji. Galų gale, gėlių puokščių turi ir dauguma svečių, nes jie turi pasveikinti jaunuosius. Kaip ir dovanas – jų maišeliai bei gražiai įvyniotos pakuotės važiuoja kartu.

Palikite atsiliepimą